во ,

19 Луѓе кои биле сведоци на несекојдневни ситуации

Има моменти во животот кога сакате да извикнете: „Леле! Какви се шансите тоа да се случи?“ Понекогаш дури и се повлекува сомнеж дека ова е грешка во матрицата или дежа ву.

Најкул 19 луѓе кои биле сведоци на несекојдневни ситуации на оваа фотографија е пчелата.

„Пчелата полета кон камерата во моментот кога се фотографиравме.“

„Денес наидов на јајце со 3 жолчки: шанса 1 во 25 милиони“

Очигледно некоја грешка во матрицата.

„Случајно си ги скинав хеланите токму таму каде што имам бенка“.

„Ја испуштив паричката на масата и застана вака. Кои се шансите?“

Три четвртини црвено и една четвртина зелено јаболко.

Возачот при вртење случајно нацртал срца на снегот.

Ластикот случајно се преклопил во виолински клуч.

„Најдов совршен тркалезен камен“.

Албино лист.

„Ова е прв пат да видам нешто вакво во 20 години готвење. Кога јајцата беа речиси готови, жолчката скокна“.

„Една албино верверица се насели во мојата градина“.

„Мојот син ја погоди чашата.“

„Шансата да се најде детелина со пет листа е една во милион“.

„Прв пат се измерив на нова вага и забележав дека тежам потполно исто како примерот во упатството за употреба.“

„Мојата желка има ваков отпечаток на ногата.“

Кога ќе исечам лимон, а веќе расте нов.

Вака се замрзнува пајажината.

„Најдов вакво јајце во кокошарникот.“