во

19 Луѓе кои знаат како да привлечат внимание

Стилот и убавината се сложени и субјективни концепти. Во овие работи не можеме секогаш да веруваме дури ни на самите себе. Веројатно секој од нас барем еднаш облекол нешто ново дома и се запрашал што сме мислиле кога го купивме, бидејќи излегувањето во оваа облека изгледа како вистинска катастрофа. Но, има и луѓе на кои апсолутно не им е грижа што мислат другите за нивниот изглед и ја доживуваат можноста на екстравагантен имиџ како предизвик за општеството.

1. Убавината не треба да биде пречка за работа.

2. „Мојата девојка си купи ваков фустан. Почнувам да се сомневам дека крие нешто од мене.“

3. „Мојата колешка дојде денеска во ова одело. Штета што не ни дозволи да го завршиме она што го започнавме“.

4. Некој знае да избере чевли.

5. „Татко ми го носи својот нов омилен џемпер“.

6. Зошто овие панталони изгледаат како фудбалска топка со која се игра во дворот со години?

7. Офталмолог на пат. Очен преглед дома, во метро, ​​во продавница. Ниски цени.

8. „Испратив слика на мојата девојка со оваа јакна, на што таа ми одговори: „Нема да ја купиш, нели?“ Но, како можеш да одолееш на оваа чудесност за 6,98 долари?“

9. „На почетокот мислев дека се мрежести чорапи, но потоа погледнав поблиску и сега ги сакам за себе!

10. „Скенирам еден час, но сè уште не добивам одговор“.

11. „Иако се договоривме да носиме грди божиќни џемпери, сепак мислам дека требаше да дојдеш на забавата соодветно облечен“.

12. Па, речиси сте направиле кроковите да изгледаат брутално. За малку…

13. Во природата нема лошо време.

14. „Го најдов овој џемпер за 4 долари“.

15. Овој човек залепил слика од друга патика на својата обувка.

16. „Новиот фустан на жена ми има 2 џеба и еден од нив е тука“.

17. „Една пријателка реши да направи врева со нејзиниот фустан“.

Сè уште не можам да сфатам каква боја е фустанот. Како го направи тоа?!

18. „Само што налетав на еден дечко во ваков костум“.

19. Можеби најбезмилосните чевли во однос на нозете.