во , ,

20 Луѓе кои им била дадена само една задача, но сепак ја утнале работата

Би помислиле дека ако некој е ангажиран да работи некоја работа, тогаш би бил доволно квалификуван да ја работи. Па, тоа не е секогаш точно. Затоа, немојте да се изненадите ако видите скали кои немаат смисла или ограда што навистина ништо не штити бидејќи лесно можете да ја заобиколите!

1. „Едноставно скалило во Санкт Петербург“.

2. „Реткиот момент кога седиштата во првиот ред го имаат најдобриот поглед“.

3. „Совршено поставени прозорци“.

4. „Тоалетот во мојот хотел…“

5. „Толку ми пречи тој лустер во ресторанот во кој јадев“.

6. „Некој заборавил да го пополни формуларот“.

7. „Алејата е готова, шефе! Ајде да се лизгаме“.

8. „Воздухот и водата се затворени предолго…“

9. Па, за секој случај…

10. „Неверојатна поставеност“.

11. „Ние сме во соба 222 и долго стоевме пред знакот…“

12. „Вратата од гаражата се отвора до средината на скалите“.

13. „Од овие работи ме болат лактите“.

14. За оние од вас кои сакаат друштво:

15. „Само што купив нова комода…“

16. „Ужасно место за  дупка“.

17. „Ќе одам по скалите“.

18. Шефе, го направивме како што е на проектот.

19. „Изгледа добро“.

20. „Одбрана: 100 поени“.

21. „Имам прашање“.

22. Исклучително внимание на деталите.