во ,

20 Луѓе кои најобичните чевли ги претворија во вистинско ремек дело

Со сето изобилство на пазарот, изборот на навистина уникатни чевли може да биде или тежок или прилично скап. Оние кои сакаат да се истакнат, но не се подготвени да платат за дизајнерски чевли, мора да откријат нови таленти и да се справат со помош на импровизирани средства. Понекогаш резултатот од таквата креативна активност дури ги надминува креациите на познати брендови.

„Купив евтини чевли и 2 апликации од AliExpress. Целата оваа свадбена убавица чини помалку од 20 долари. Воодушевен сум од нив!“

„Старите чевли ги претворив во нешто сосема поинакво со старите стрипови. Не знам колку долго ќе траат, но беше забавно да се направи“.

„Мојата сопруга е гејмер. Таа ги направи овие чевли за нејзиниот проект да рециклира отпад од скршена тастатура и кабли“.

„Ги насликав овие патики за мојот сопруг и тој е многу среќен! Тоа беше мојот прв обид да сликам чевли“.

„Ја сакам Мис Марвел и сакам чевли. Решив да ги спојам моите две страсти и го направив ова!“

„Јас сум самоук и везам за забава. Без скици, особено за чевли: јас само создавам со идејата во мојата глава“.

„Моите невестински чевли кои сама ги направив. Ме чинеше еден месец и 40 долари. Вредеше!”

„Обичните работи можат да станат луксузни. Златен вез со цветни дезени на кадифени чевли“

„Решив да не купувам модерни скапи патики со ефект на прскање со боја: можам сам да го направам тоа. Еве го резултатот.”

„Мојата свекрва сака да плете. Бидејќи живееме на топло место, не ни требаат џемпери. Затоа ми ги исплете овие патики“.

„Ги направив овие чевли за моето дипломирање“

„Ги дизајнирав овие чевли за роденденот на мојата најдобра пријателка”

„Овие свадбени чевли се украсени со фигурини од полимерна глина.

„Прв пат се обидувам да везам и задоволен сум од резултатот. Тешко е, но многу интересно! Планирам да ги продадам овие и да купам машина за шиење“

„Ги купив овие чевли за 6 долари, земав белило и бои – и еве!

„Ги украсив моите чевли. Благодарам на интернет за инспирацијата!“

„Само погледнете ги чевлите што ги направив“

„Кучето ги изџвака чевлите на мојата девојка од 500 долари! Таа плачеше, но јас го решив проблемот. Се справив брилијантно!“

„Сакам да ги споделам моите свадбени чевли кои сама ги направив. Патем, тие светат во мракот“.

„Купив чевли вредни 25 долари и ги направив да блескаат!