во ,

20 Луѓе чија нова фризура ги направи речиси непрепознатливи

Промената може да биде убава работа – особено кога станува збор за вашата коса. Толку е фасцинантно да се гледа како фризер сече нечија коса. Овие снимки докажуваат како нешто едноставно како фризура може да промени нечиј изглед од скромен во смел или од кокетен во шик.

1. „Жена ми ми рече: забавувај се, сега скрати ја косата!“

2. „Пред и потоа. Донирав 40 см од мојата коса !!“

3. Двата стила и стојат многу добро!

4. „Ја донирав целата коса“.

5. „Ja потстрижав и ja донирав мојата коса“.

6. Првата фризура по речиси четири години.

7. „Од секојдневно исправување на косата до откривање дека ОВА е можно!“

8. „Трансформација на мојата брада и коса – 2009/2019 година“

9. „Преземете ризик денес и пресечете ја!“

10. „Пред и потоа“

11. „Само што ја донирав косата“.

12. „Од оштетени прамени, затоа што многу сакав руси локни, до гушкање на мојата природна темна коса!“

13. „Видов дека убавите кадрици на ќерка ми почнаа да се обликуваат и знаев дека единствениот начин на кој таа навистина може да ја сака својата коса е ако јас ја сакам мојата“.

14. „Ја добив работата на мојот живот, па си ја скратив косата“.

15. “Ја донирав мојата коса!”

16. „Откако ми ја украдоа гитарата, ја истрижав целата коса, ја продадов за 900 долари, донирав 450 од нив и купив нова гитара со другите“.

17. „Вчера ја скратив косата. Веќе имам 4 прамени по 30 см за донирање“.

18. „Ја истрижав косата и ја донирав“.

19. „Еден вид обратна трансформација, ја потиснав опсесијата да ја бојадисам косата и конечно ја оставив да расте природно и здраво!“

20. „Од долга коса до кратка коса, пред и потоа“