во

20 Примери на катастрофални дизајни за кои нема никакво оправдување

Постои тенка линија помеѓу креативниот уникатен дизајн и ужасниот дизајн. За жал, многу дизајнери често ја преминуваат таа линија и завршуваат на другата страна од оградата.