во ,

21 Фотографии за оние кои мислат дека ништо не може да ги изненади

Веб-корисниците постојано објавуваат слики од работи и појави кои повеќето луѓе никогаш не ги виделе со свои очи и веројатно нема да ги видат. И, благодарение на ваквите фотографии, сите можеме да разбереме како изгледа прстот на термалната камера, колку е тесна една од најтесните улици во светот и што се тоа сидро гробишта.

Крокодил во природна состојба под вода

Еве како изгледа окото по трансплантација на рожница

Една од најтесните улици во светот е улицата Кланчиќ во селото Врабник, Хрватска (43 см во нејзината најтесна точка).

Верверичките складираат желади во дупки направени од клукајдрвци

Во овој подземен паркинг во Келн, Германија, има антички римски бунар

Температура на човечка кожа на изгорениот и неизгорениот дел од телото

„Силно го удрив палецот. Вака изгледа на термална камера“.

Сладолед од пченка се продава во Малезија

Х-зраци на ‘рбетот со искривување: пред и по операцијата

„Овие алги изгледа како грозје.“

Внатрешноста на маса од ИКЕА

Што се случува ако се истуширате кога температурата во куќата е малку над нулата

Ова е сенката на пајакот фрлен на дното на базенот.

Португалија има прекрасни гробишта за сидра

Стар мал речник

Мразот на површината на езерото Онтарио има совршени прави агли

Пресек на даска оштетена од термити

И ова е книга што ја јадeле термити

Апсолутно вистински минијатурен шпорет од леано железо

„Двете чаши се купени на ист ден пред 3 години и првично биле со иста боја.“

Дали ви се допаѓаат овие слатки нозе од гасеница?