во ,

30 Смешни примери кога онлајн шопингот ќе тргне во погрешна насока

Од погрешни големини до погрешни нарачки, овие шопинг “фејлови“ би можеле да ве натераат да бидете повнимателни следниот пат кога ќе посакате нешто да нарачате од интернет.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Мажи VS. Жени: Колку време им е потребно за едни исти работи?

14 Фотографии кои станаа хит поради необични детали – некои од нив ќе мора да ги погледнете двапати