во

Дете, родителите дома ли ти се?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Кумановката не сака да ја замараат за банални работи

Ако не знае што е ова, мала е за тебе