во

Кога ќе завршиш факултет во Македонија

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Здраво, ми падна капачето со број 710…

Кога излегуваш VS. Кога се враќаш