во

Извинете госпоѓо…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Пуштање на женска, левел: КАТАСТРОФАЛЕН

Здраво може еден тост појачан?