во

Јас сум таков инает што жената кога ќе ме налути…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

2047 година… Битола Широк Сокак

Во неделата бевме во Долно Дупени на панаѓур…