во

Абе пичи малку ти е поширочко… кој те гледа

Абе пичи малку ти е поширочко… кој те гледа

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Извинете на овј ли шалтер да прашам…

Јас сум главата на куќата…