во

Зошто некој ја стиска колата на партизанска?

Зошто некој ја стиска колата на партизанска?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Мамоооо паднав…!

Докторе, помогни ми, се отрув!