во

Ми падна мобилниот…

50 мемиња за комични и парадоксални ситуации меѓу татко и син кои ќе ве насмеат до солзи.

1

2

3

Страница - 2 -

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Мамо, трудна сум!

Муабет во такси…