во

Фала богу, дојде потопло време, не се издржува веќе у кондури!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Кога жена ти ќе слушне дека збориш на телефон

Како паркираат жените?