во

Идиоту! Зарем не воопшто не внимаваш како возиш?!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Студент кој работи како доставувач на пици

Милионер на смртна постела го диктира тестаментот…