во

Нормални деца VS. Брат ми и јас

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Имаме проблем. Нема пари за алкохол?!

Кога ќе фатам чашка ракија…