во

Оди мајка во градинка да си го земе детето…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

На автобуска во Струмица…

Ох, имав срцев удар, оди викај брза помош!