во

Мамо, петелот се качува врз кокошките…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Келнер, шише ракија, кригла пиво и еден бокал црвено вино!

Дали знаеш зошто одат по двајца полицајци?