во

Доаѓа папата во Македонија и на аеродром го дочекува лимузина…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Еј, види ме – можеш да ме имаш за 100 евра

Само немој да кажеш дека и платата ти е ваква