во ,

Зошто плавуша касни на работа?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Аман бе жено шо е ова, не ти е страм. Зарем толку вредам?

Нели рече да ја уклучам на 40 степени!