во

Тато, сакаш ли да слушнеш некој виц за полицајци?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што ќе нагазиш?

Брат, може ли да не сликаш?