во

Сине, до колку учеше синоќа?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Бабо, бабо, зошто ти се толку црвени очите?

Има ли доктор у автобусот да помогне!!!