во

Свирете ја Зелени очи оти се ке искршам…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

На кој спрат живееш?

Аман бе жено шо е ова, не ти е страм. Зарем толку вредам?