во

Дајте ми ед’н најубав и најскуп букет за жену ми…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Кажи ми бабо, кој е овој голем јунак кој беснее во шумата?

Ало? Дали е тоа Кемал Монтено?