во

Убав тој на мајка…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Зошто будилникот ми ѕвони во сабота?

20 смешни разлики помеѓу кучињата и мачките