во

Кажи ми бабо, кој е овој голем јунак кој беснее во шумата?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Мојот маж сака 5-6 пати дневно…

Дајте ми ед’н најубав и најскуп букет за жену ми…