во

Келнер, можи ова шо остана да ни го спаковаш за кучето?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Ѕвони ми, ќе направам се за тебе!

Попе, че се напиеш ле нешчо…