во

Попе, че се напиеш ле нешчо…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Келнер, можи ова шо остана да ни го спаковаш за кучето?

Тато, колку вида ци*ки има?