во

Добро не мајсторе, јас ти платив…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

По 10 години, Трпе се враќа од печалба…

Почеток VS. Крај на Месец