во

По 10 години, Трпе се враќа од печалба…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Жена му лута, се дере на мажот…

Добро не мајсторе, јас ти платив…