во

Аман бе жено шо е ова, не ти е страм. Зарем толку вредам?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Свирете ја Зелени очи оти се ке искршам…

Зошто плавуша касни на работа?